Om os
Coogle.dk
Coogle.dk blev startet i februar 2015 og er et startside/søgeside Danmark. Formålet med dette projekt er at skabe et udgangspunkt for alle typer af browsere som er lidt mere end bare en søgeside, og lidt mindre end en startside. Coogle.dk er velegnet til dem der kan lide at have ting hurtigt og nemt.
Indhold
Coogle består af to steder, en norsk og en dansk udgave, hver med relevante links til de to lande. Vi tager intet ansvar for indholdet af sider vi linker til. Alle links på vores sider er lagt ud i den bedste hensigt at give brugerne en hjælpsom og god oplevelse.
Privatliv
Vi bruger Google Analytics til at måle trafikken på vores websteder. Denne måling er 100% anonym og kan ikke spores til en enkelt person. Dette er en type af mål som det store flertal af websteder har til at måle antallet af brugere, type browser, hvilken links som er mest almindeligt anvendte etc.
Vores websteder skaber også en cookie på din masken får at spare farveskema på siden. Dette er en tekstfil og helt uskadelige for din computer.
E-mail adresser
E-mail adresser vil kun blive brugt til at svare på meddelelser modtages via vores sider. Vi giver ikke ud e-mailadresser til andre.